Archivo: November 15, 2012, The Right Cut (8223639251)

Tamaño de esta previsualización: 800 × 534 píxeles. Otras resoluciones: 320 × 213 píxeles | 1024 × 683 píxeles.
Archivo original (1024 × 683 píxeles; tamaño de archivo: 517 KB; tipo MIME: image/jpeg)
Description: Maximizing money saved also comes with solid knife skills. Another creative way kitchens can reduce waste. UC Berkeley now wastes 1,000 pounds less per week, starting with source reduction. Elimination of trays in the dining halls is also cutting back on food waste. More about the <a href="http://www.epa.gov/foodrecoverychallenge/" rel="nofollow">Food Recovery Challenge</a> <a href="http://www.epa.gov/recycle/reduce_fd_wste.html" rel="nofollow">Reduce waste at home!</a>
Title: November 15, 2012, The Right Cut (8223639251)
Credit: November 15, 2012, The Right Cut
Author: USEPA Environmental-Protection-Agency
Usage Terms: Public domain
License: Public domain
Attribution Required?: No
Usos del archivo
La siguiente página enlaza a este archivo:
Todo el contenido de los artículos de la Enciclopedia Kiddle (incluidas las imágenes) se puede utilizar libremente para fines personales y educativos bajo la licencia Atribución-CompartirIgual a menos que se indique lo contrario.